HellaKakan

Alla inlägg under september 2011

Av Heléne - 18 september 2011 12:22

Hejsan vänner! I


dag är de söndag. en slö söndag egentligen... MEN de kan man ju inte vara när de sk på börjas byggnaderna av lekpark hemma hos mej

 Som ni vet tidigare så har ja fått sakerna från de gamla dagiset (gungor,lekhus rutchkan, små gung"djur", 2 förråd, Ja och en massa annat oxå)

så de kommer bli himla kul för barnen när de får en "egen" så behöver vi inte gå så långt för att få en... =)


Vad mer har hunnit hända idag... Nää inte så mycket har tagit paus nu för lite mat sen blir de att gå ut och fortsätta med grejandet igen.


Kvällen igår,

började inte rikigt som ja hade tänkt mej, eftersom ja inte hade ngt varmvatten... hm, hoppsan!

men efter lite fix å trix så fick ja tillbaka de å kvällen kunde fortsätta...

inväntade patrik som skulle köra in mej, väl i bilen fick ja veta av patriks donna att hennes bror gett mej ett nytt smeknamn "SnyggHelene" den tackar vi för... =)

Hemma hos Bettan rullade kvällen på med vin lite surr och annat skoj

mycket musik lite dans å TO.M spel (mairocart) ngt de var år och dar sen ja gjorde men OJ vad kul de var!

tyvärr hände de en lite insedent då bettan skar sig (eftersom man får så bra idér vissa gånger) hm... Akuten! nääääääää.... ta en öl ist :)


Vidare till Schlager, OJ vad ja hade kul där JÄTTE kul att träffa alla mina goda vänner ja inte träffat på väääääldigt länge, =) Tack för en toppen kväll vännerna,

ävwen nya bekantskaper blev de, lite prat å tjat.


Tyvärr är man KANSKE en aning för ärligt, fast vissa saker är ja glad att ja INTE sa. de skulle nog skada mer än göra nytta...


vidare till max (SOM VANLIGT) och ja de är tilllåtet att äta på max efter man varit ut! i gott sällskap kan ja lätt säga att ja hade en bra kväll en kväll ja SENT kommer att glömma!


Nu mat sen ut å jobba, en lite stund (för att seeeen köra André till stan å hämta hans bil)!


Kram//HellaKakan

Av Heléne - 18 september 2011 04:00

Har haft en sjukt kul kväll i gott sällskap.

Bettan har tyvärr gjort sig illa ikväll...

men vad gör de =) vi hade en SJuuuuuukt rolig kväll iaf... =)

Nu ska ja sova... TAck bettan andre och alla andra för en topppen kväll!


Kram på er// Hellakakan!

TYcker om er! kram!

Av Heléne - 17 september 2011 10:37

Igår var ja å katrin på Bio... ALLTID lika roligt, väl där är de dax att välja film, vi hade tidigare underdagen suttit och sagt vilka vi ville se och INTE ville se... väl där får biljetterna köper godis sen vänta en stund... Då frågar Katrin - Vad hete filmen vi skulle se - Midnatt i Paris.. - JA de kan nog vara bra tills vi upptäcker affichen... NEEEEEJ! de var ju den vi INTE ville se.. JAJA; vad göra!? bara bita i de sura äpplet., hade inga förhoppningar alls.

hm, jaja vad säger man tokigt de kunde bli.


MEN kan varmt rekomendera filmen ja å Katrin blev alldelens såld på dej! =)

en film man dumförklarat var så sjukt bra.!


mycket goda skratt å tokigheter som alltid blir när ja är med henne, de gillas.


Välhemma kom ja på f*n nu ska ja banne mej måla texten i garaget!

"whats heppen´s in the garage, stays in the garage"

SÅ snabbt smidigt målade ja dit de,(dock bara konturerna än MEN vad de är snart klart) blev jätte fint vilket som


nu nydag med nya bekymmer...

huvudvärk -Chek!

frukost-Chek!

osv...


Nu inväntas pappa för att fixa lite på gården, ja vill att den ska bli klar typ NUUUUU helst igår..!!!!!

inväntar att NIls ska vakna för ja lovade passa honom en stund

Inväntar att hämta Johanna från skogen

inväntar att kvällens galna upptåg ska börja! *wiiiiie*


Ha en bra dag

*Kram på er//Hellakakan

Av Heléne - 16 september 2011 18:49

Ja så har denna dagen snart gott...

vad har man gjort.. som vanligt stigit upp ätit frukost, myst med trollen å städat..

sen har ja klippt gräset.. (både min å brors gård) blir inte så många klippningar till MEN nånfler gång MÅSTE ja nog göra..


hm, ja vad mer har varit på gamla dagis å fixat lite där ute kollat vad de är vi ska ta igen där

(eftersom vi ringde dit å frågade snällt om JA fick ta de så var de inga problem... MÅSTE nog ha å göra med att vi är så söööta) =)

 BYBY friggeboden nu har den flyttat till sin nya adress (hem till Erik) tror den får de lika bra där..


Nu står de fullt med grejer på gården å mer kommer de att komma, men vad gör de?

Ja vet ju vad ja ska göra i helgen å de kommer bli sååå fint (Då var de bara trollen) som fattades då MEN de lär bli en bra helg nästa helg då vi har en lekpark på gården.. =) Nooot bad!


NU sitter ja å väntar på att Katrin ska bli färdig så ja kan bege mej mot staden ikväll äre BIO som nalkas...

Känns bra att de finns dom som vill kidnappa mej,


Imorgon blir en tidig dag då de ska grejas å fejas hemma sen ska ja å mina andra vänner tydligen på galej! kan inte bli så mycket bättre, SKönt att få tänka på annat!


När barnen åkte idag fick ja veta en sak som gjorde mej så j*vla irriterad man kan ju f*n INTE göra ngt utan att häxan surtant ska bli sur!!!!! Jävla häxa!!!!!!!!!


Så då var den saken ute ur värdlen!??


näää nu blir bio sen hem å måla garage.


**Kramar///HellaKakan


Av Heléne - 16 september 2011 09:59

Ny dag och nya bekymmer...Man vaknar varje morgon och de flesta dagarna se oftast lika dan ut, Man kliver upp äter frukost dricker kaffe, fundera på hur man ska lägga upp dagen för att få den att gå så snabbt och smidigt som möjligt..Idag har vi redan hunnit äta frukost, dricka kaffe, MEN vi har fortfaranade inte klätt oss. (redan där ligger vi efter)MEN vad gör de, igentligen... varför stressa (säger en som stressar igenom livet)dagen kommer att fortsätta med ett besök hos mor/far för att hämta gräsklipparen, sen klippagräset,fixa höst ute (Som ja nu har tjatat om sen i måndags) men idag känns som en dag då ja MÅSTE göra de...Ja tänkte inte spendera helgen med att göra de, då tänkte ja ha kul (Å inte gå runt å fundera på vad som kommer hända / vad som hänt...)nu är nu och då är då...Trollen är här (lr de åker ikväll) vilket känns lite tråkigt men de behöver vara med pappatroll oxå... inte bara mammatroll Alla små troll behöver sina föräldrar så är de bara och de är lite synd bara att alla inte inser de, att de är barnen man ska se till å inte sig själv (nu pratar ja INTE om mina egna barn utan någongs annan) "vet att dom inte läser"Men vad kan man göra mer än att säga se till barnen i första hand. Jaha. de finns så mycket man skulle vilja skriva men de finns saker som man bara inte ska skriva här... så är de bara, men men... JA tror ja överlever iaf. =)SM-guld i klumpighet har ja iaf vunnit vet inte rikigt när man var smidig sist... känns som allt man gör blir lite tokigt, Men man måste lära av sina misstag. misstag som varit å de misstag som man kommer göra, allt är en lärdom i livet. Nu ska ja och trollen göra en rivstart av dagen så KANSKE man kan göra annat oxå...Vem vet de kanske kommer ngn å kidnappar en i helgen så man får göra annat en stund. =)MEEEEN... de var ju liten risk, dock tror ja längsta kidnappningen blir nog bio eller schlager men så länge ja är med de ja tycker om att vara med så ska(ÄR) ja glad!~Glöm dagens bekymmer imorgon kommer de nya~Kram på er (å vissa behöver nog en större kram*! <3//HellaKakan

Av Heléne - 9 september 2011 04:37

                   

Ovido - Quiz & Flashcards