HellaKakan

Alla inlägg den 16 september 2011

Av Heléne - 16 september 2011 18:49

Ja så har denna dagen snart gott...

vad har man gjort.. som vanligt stigit upp ätit frukost, myst med trollen å städat..

sen har ja klippt gräset.. (både min å brors gård) blir inte så många klippningar till MEN nånfler gång MÅSTE ja nog göra..


hm, ja vad mer har varit på gamla dagis å fixat lite där ute kollat vad de är vi ska ta igen där

(eftersom vi ringde dit å frågade snällt om JA fick ta de så var de inga problem... MÅSTE nog ha å göra med att vi är så söööta) =)

 BYBY friggeboden nu har den flyttat till sin nya adress (hem till Erik) tror den får de lika bra där..


Nu står de fullt med grejer på gården å mer kommer de att komma, men vad gör de?

Ja vet ju vad ja ska göra i helgen å de kommer bli sååå fint (Då var de bara trollen) som fattades då MEN de lär bli en bra helg nästa helg då vi har en lekpark på gården.. =) Nooot bad!


NU sitter ja å väntar på att Katrin ska bli färdig så ja kan bege mej mot staden ikväll äre BIO som nalkas...

Känns bra att de finns dom som vill kidnappa mej,


Imorgon blir en tidig dag då de ska grejas å fejas hemma sen ska ja å mina andra vänner tydligen på galej! kan inte bli så mycket bättre, SKönt att få tänka på annat!


När barnen åkte idag fick ja veta en sak som gjorde mej så j*vla irriterad man kan ju f*n INTE göra ngt utan att häxan surtant ska bli sur!!!!! Jävla häxa!!!!!!!!!


Så då var den saken ute ur värdlen!??


näää nu blir bio sen hem å måla garage.


**Kramar///HellaKakan


Av Heléne - 16 september 2011 09:59

Ny dag och nya bekymmer...Man vaknar varje morgon och de flesta dagarna se oftast lika dan ut, Man kliver upp äter frukost dricker kaffe, fundera på hur man ska lägga upp dagen för att få den att gå så snabbt och smidigt som möjligt..Idag har vi redan hunnit äta frukost, dricka kaffe, MEN vi har fortfaranade inte klätt oss. (redan där ligger vi efter)MEN vad gör de, igentligen... varför stressa (säger en som stressar igenom livet)dagen kommer att fortsätta med ett besök hos mor/far för att hämta gräsklipparen, sen klippagräset,fixa höst ute (Som ja nu har tjatat om sen i måndags) men idag känns som en dag då ja MÅSTE göra de...Ja tänkte inte spendera helgen med att göra de, då tänkte ja ha kul (Å inte gå runt å fundera på vad som kommer hända / vad som hänt...)nu är nu och då är då...Trollen är här (lr de åker ikväll) vilket känns lite tråkigt men de behöver vara med pappatroll oxå... inte bara mammatroll Alla små troll behöver sina föräldrar så är de bara och de är lite synd bara att alla inte inser de, att de är barnen man ska se till å inte sig själv (nu pratar ja INTE om mina egna barn utan någongs annan) "vet att dom inte läser"Men vad kan man göra mer än att säga se till barnen i första hand. Jaha. de finns så mycket man skulle vilja skriva men de finns saker som man bara inte ska skriva här... så är de bara, men men... JA tror ja överlever iaf. =)SM-guld i klumpighet har ja iaf vunnit vet inte rikigt när man var smidig sist... känns som allt man gör blir lite tokigt, Men man måste lära av sina misstag. misstag som varit å de misstag som man kommer göra, allt är en lärdom i livet. Nu ska ja och trollen göra en rivstart av dagen så KANSKE man kan göra annat oxå...Vem vet de kanske kommer ngn å kidnappar en i helgen så man får göra annat en stund. =)MEEEEN... de var ju liten risk, dock tror ja längsta kidnappningen blir nog bio eller schlager men så länge ja är med de ja tycker om att vara med så ska(ÄR) ja glad!~Glöm dagens bekymmer imorgon kommer de nya~Kram på er (å vissa behöver nog en större kram*! <3//HellaKakan

Ovido - Quiz & Flashcards