HellaKakan

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Heléne - 19 september 2011 21:21

Ännu har en dag sprungit förbi! HAr väl inte hunnit med så där jätte mycket idag. Eftersom ja sov bort heeela/halva dagen,(jobbade inatt) MEEEEN: vad gör de igentligen!? inte såååå mycket har/hinner nog med de som ska göras iaf.. har redan hunnit surra med Johanna, Surrat med Chefen och fått ledigt imorgon natt så ja kan vara pigg och rask på Onsdag morgon, (Vilket ja TROR ja kan behöva.) Ja håller verkligen tummarna för de kommer bli så bra som de kan bli, (DU ska veta att ja stöttar dej i lätta stunder MEN även i svåra stunder,)


 


Middagen eller "frukost/lunch" kalla de var ni vill Gjorde ja potatisbakelser, Inbakad filé med en sjukt god egen kompad krydda, En rödvinssås och en "fondsås" samt salladsbollar. Oj vad gott de blev. fick to.m beröm av min mor, (imorgon ska ja pröva ngt med kyckling,) frågan är bara vaad? tanken var en promenad med Johanna å Anna men av ngn konstig anledning så blev de inte så, ja fasnade i en bok som mina vänner har skrivit i tidigare, tips och råd men vet inte om de gjorde saken så mycket bättre vet in om man får klarhet i vad som snurrar i bollen iaf... Det kanske helt enkelt är så att ja får låta tiden utvisa hur de kommer bli.


 


Imorgon kommer elektrikern och ska påbörja strömmen i mitt garager känns bra då kanske de blir klart ngn gång! och att ja kan få lite lyse nu när de är mörkt ute=) Så medans han är där å dola på kan ja ta tag i massa andra hemma syslor som MÅSTE göras! men de gör mej inget bättre att göra dom nu än att göra dom när barnen är hemma för då kan ja lägga ner mer tid på dom.


 sen får vi väl se när de börjar i mitt vardagsrum ja TROR inte att de är sååå långt borta nu, och de ska bli så skönt att få göra om få greja på med annat, =)


Nu blir de en dusch sen lägga sig framför tv.n en stund med några ljus (JA man kan faktist mysa till de liiite även OM man inte har ngn att dela stunden med så måste man ta vara på de iaf.) sen blir dde sängen för mej å invänta John Blund!


 

Hoppas ni har en mysig kväll i höstmörkret


kram//HellaKakan

Av Heléne - 19 september 2011 00:20


  Dagen har gått av bara farten Ack så fort den har gott...

känns som att man har hunnit med en hel del (fast de igentligen inte syns)


har på börjat lekplatsen -Chek!

på börjat höststädningen ute (dock långt i från klart)

 men vad gör de ja har ju några dagar på mej innan snön kommer  HOPPAS jag!

Nu känns de verkligen att sommaren är över.

Imorse när ja vaknade var de fortfarande frost på marken,.. HM... vad hände!? de var tydligen - grader när vi kom hem (inte så att ja tänkte på de just då, men men nu när man vet förstår ja varför ja frös om häcken) ;)


Nu när hösten kommit börjar "alla frysa inne"...

(dv.s  man ser inte folk ute på kvällarna längre)

Utan folket börjar nu med den "mysigaste perioden" om året

vilket ja nog tycker, När mörktet börjar falla om kvällarna och man är med den man tycker om mest av allt, Man tänder massa ljus och bara njuter av varandras närhet, tar ett glas gott vin och ser en film, eller att bara ligga i famnen å bara njuta av tillvaron, man tittaar ut genom fönstet och vet hur mörkt och kallt de är. medans man själv är inne i värmen och bara njuter..

de kan vara ngt ja saknar nu när de är höst. men vad säger man min "tur" de kommer den med,


    


ibland gör man saker man kasnke ångrar men de finns alltid en anledning att att man gör dom även om man kanske inte vet varför så tänker man att "de blir bäst så" MEN ändå finns tanken med en.
Var ja dum som gjorde så. Hur skulle de ha sett ut om de inte hade blivit som de blev, hur hade framtiden då varit...!?

Svårt att svara på I know! men samtidigt är de en tanke som de (vad ja tror) de flesta har i sitt huvud. Hur kunde de ha varit.. 

en känsa säger en sak men huvudet säger en annansak, vilken av dom ska man lyssna på? Känslan eller tanken..!?

 

Nu tror ja att ja avbryter för idag.!


Godnatt och sovgott Kram//hellakakan!


Ovido - Quiz & Flashcards