HellaKakan

Direktlänk till inlägg 22 juli 2014

Baby-rumpa

Av Heléne - 22 juli 2014 00:20

Igår var de dags för oss brudar att ses för en vin och surr kväll även OM de råkade vara en söndag så ansåg vi att de inte gjorde ngt eftersom de endå är semester. Och vi hittade som ingen annan dag som passade bra.
Iof slutade vinet med en massa goda drinkar men de gjorde oss ingenting.

Zeke "varg" fick sig ett välbehövligt bad efter all värme så tyckte han de var rätt så skönt. Passade även på att klippa ner pälsen lite på honom då de kändes som att de behövdes.
Och Zeke ser då lika glad ut if även fast han fick lov att bada :)

Hittade en tavla som jag tyckte stämde in rätt så bra inte bara för mej utan nästintill alla mammor.
Ibland säger texter mer än mycket annat. :)

Kvällen bjöds på Lindemans. Hur tänkte ja nu? Lindemans av alla jävla vinsorter. Kan ju inte tänkt längre än vad näsan pekade. Men de var gott och flaskan blev tom.
Hittade även små små väldigt jätte små flaskor när ja var åh shoppade.
Och självklart kunde ja inte motstå dem heller. Då de var lite annorlunda shotsglas. Men ack så fina :)

Efter grillning blev de mys i varsin solstol, filt och som bordet säger massa drinkar. Piggelin, passion by passion & HellaKakans jordgubbsdrink. (Äkta sommar drinkar) Och ja fick godkänt på dem.
Nästan så ja ångrar att ja inte pluggade till bartender när ja tänkte.
Men drinkarna jag pluggat in sitter i huvudet än ;)kvällens huvudämne är väl desamma så fort vi ses... Killar. Så ofta som vi ses äre konstigt att vi inte kommer fram till så mycket mer än vad vi gör. Dv.s vi kommer inte längre än vad vi redan gjort.

Ja donnor vad blev fel?

Kvällen avslutades med Mr. Grey. Och våra inre gudinnorna fick komma fram. (Ja vad säger vi lite kul vare ändå) Man fick ju veta saker man inte trodde om ngn iaf.

Men kul sätt att avsluta kvällen på iaf.

Vissa dagar funderar man mer än andra och dom dagarna känns de ibland som om att man bara vill slita av sig hårt så kanske man kommer fram till ngt bra. MeN neeee de funkar inte så. Men e lika "ovis" över vissa saker ändå.

Till veckan blir de att åka till stranden för fotning. Tror de kan bli en roligkväll hoppas bara på att man kan få sig några fina bilder. (Då tanken e att ja ska få träna lite mer på att stå bakom kameran.) Och ännu  roligare när man e med en tjej som kan (lr iaf kan mer än ja) man får ju lite mer tips och råd om vad som man ska tänka på
(Och självklart ska både ja åh hon ja ska dit med stå framför kameran oxå)

Idag vaknade ja tidigt då ja hare grabbsällskap inatt och han ville att ja skulle stiga upp. Zeke förstår inte riktigt dedär med Sovmorgon.
Knäppahund. Lär dej sova ut på morgonen

Vi tog oss en härlig prom i solen sen kaffe på Altan. Zeke satt hela morgonen och väntade på att hans andra matte skulle vakna.

Idag har vi varit och plockat jordgubbar. 40liter (men syster tog 10L.)
Rensade och sen kokade vi sylt. Alltid lika gott med hemmagjort, sen en snabbis till skogen åh plocka 2liter färdigahjortron. Så imorgon blir hjortronsylt.

Och självklart så kokade vi inte sylt på alla bär då man måate få äta några på kvällen oxå.

Gjort en spakväll med lavendelbad och pysslat om mej själv.
De e ju ingen annan som gör de å då får man fixa de sj.
Nu luktar man gott och kroppen känns som en baby- rumpa. :) (och bäst av allt e nog att krypa ner i en renbäddad säng sen. (Dock fattas ett mys sällskap inatt)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heléne - 5 augusti 2017 17:24

Så vare lördag igen och dom större barnen ha åkt till sin pappa och ja åh C titllbringar dagen med att göra precis ingenting, :D   imorgon ska sotterna på kurs med kaninen wille för att lära sig mer om kaninhoppning, så hon såsmåning om kommer ...

Av Heléne - 1 augusti 2017 08:34

Godmorgon vänner så va de Tisdag och sommaren håller på att lida mot sitt slut, Ja kan inte påstå att ja tycker denna sommar ha varit så jätte rolig precis, de ha varit kallt och trist väder mina soltimmar är inte alls lika många som de ha vari...

Av Heléne - 8 mars 2017 20:50

Hej Vänner (Och Mamma) Nu har ja inte skrivit här på över ett år och de ha hänt så otroligt mycket under 2016 Ja vet inte riktigt var man ska börja eller hur man ska börja,   Men iaf, ja kan skriva en kort summering av de gångna åter och sen ka...

Av Heléne - 4 januari 2016 22:40

  Älskade mamma, vart tog du vägen? Det är så tomt, så tomt. Inget kommer någonsin bli sig likt utan dig, Du var inte bara min mamma du var ju också min bästa vän. Jag saknar dig så mamma, så mycket att det värker i hela kroppen. Vi alla behöver dej...

Av Heléne - 30 november 2015 22:11

                Så vare Månndag, :D Helgen ha varit både mysigt och roligt, myscket surr och gott sällskap., Ungarna ha varit en vecka hos pappsen och lite till Så fredagen innan de åkte hade vi extra mys, :D Snön ha kommit och g...

Ovido - Quiz & Flashcards